> HISTÒRIC

05 JUN.
FINALITZA EL MASTERS GIRONÍ

El passat cap de setmana va finalitzar el Masters Gironí amb una àmplia participació de jugadors de TennisMaster i del Club Tennis Malgrat.

En Sergio Martínez va ser semifinalista i la Jenifer Arregui va quedar-se en primera fase. Per la seva banda, l'Agueda Areales va haver de renunciar al torneig. Cal destacar que els jugadors del Club Tennis Malgrat Romina Sceats i Christian Martínez van ser campiona i sots-campió respectivament.

Moltes felicitats!

LA PRÈVIA

Sergio Martínez, Agueda Areales i Jenifer Arregui jugaran a partir d'aquest divendres 28 de maig el Masters Gironí del Circuit d'oberts de 2009.

També estan classificats els jugadors del CT Malgrat Romina Sceats, Cristian Martínez i Mario Puerta

Molta sorts a tots els jugadors!!!

PRÈVIA

Després del còmput de totes les proves puntuables del Circuit Gironí d'Oberts, ja s'ha elaborat la classificació dels jugadors i jugadores que hi han pres part, que servirà per treure'n els participants del propers Màsters. En Sergio Martínez s'ha tornat a classificar quedant en segona posició del rànquing de classificats. En la classificació femenina, la JENIFER ARREGUI i l'AGUEDA AREALES apareixen entre les 25 millors, però sense possiblitats d'entrar entre les 8 participants.

Properament es donarà a conèixer la seu i dates del Masters.