> HISTÒRIC

29 MAR.
EL MALGRAT MASCULÍ CAMPIÓ DEL CATALUNYA BRONZE

El CT Malgrat es va imposar al CT Urgell per 4 a 3 en la final del Catalunya Bronze. Va ser una final molt emocionant i sobretot molt tensa. La cosa no va començar gaire bé i el Malgrat va perdre els tres primers indivuals, es posava 3 a 0 a baix. Havia de guanyar els següents dos individuals per estar amb vida. En Jordi Solé i l'Adrià Lozano van aconseguir els dos punts que es necessitaven. Van arribar als dobles amb la necessitat de culminar la remotada guanyant-los tots dos, feina molt i molt complicada amb el dur rival que tenia davant. Però amb l'empenta del públic i la lluita fins al final dels jugadors es van guanyar els dos dobles, en uns igualadíssims tres sets. Van ser uns dobles carregats d'emoció i de força tensió entre jugadors obligant a intervenir al jutge àrbitre. Però tot va acabar amb una gran victòria cel·lebrada per jugadors i afició.

D'aquesta manera l'equip del CT Malgrat, a més d'assolir el campionat de Catalunya Bronze, assoleix l'ascens directe a la categoria plata per l'any vinent.

EQUIP: JORDI SOLÉ, ADRIÀ LOZANO, DAVID MASSA, CRISTIAN MARTINEZ I ANTONIO RICO / CAPITÀ: XAVI QUESADA

ENHORABONA CAMPIONS!!!!

PRÈVIA

El primer equip masculí del Club Tennis Malgrat es va classificar per la final del Catalunya Terceres categoria "Bronze". L'equip va derrotar al GEiEG de Girona per 4 a 3. En els partits d'individuals el resultat era de 3 a 2 a favor de Malgrat. El Malgrat es va imposar en un dels dos dobles en joc i va aconseguir així la victòria de l'eliminatòria.
El camí a la final s'ha jugat tot fora de casa, en primera ronda va guanyar al Gimnàstic de Tarragona per 4 a 1, en quarts de final al CN Sant Andreu per 4 a 3.

Aquest proper diumenge a partir de les 10 hores l'equip jugarà LA GRAN FINAL amb el Club Tennis Urgell a les pistes del CT Malgrat.

L'equip està format per: JORDI SOLÉ, ADRIÀ LOZANO, DAVID MASSA, CRISTIAN MARTÍNEZ I ANTONIO RICO.

LA RESTA D'EQUIPS DEL TERCERES

Per la seva banda el Lloret Masculí va caure amb el Torelló per 5 a 2 i la temporada vinent jugarà a categoria bronze.

Pel que fa a les noies, el Malgrat va salvar la màxima categoria d'or guanyant per 4 a 0 amb l'Alella. El Lloret femení va caure amb l'Urgell i es queda en la mateixa categoria.