> HISTÒRIC

28 JUL.
CIRCUIT JUVENIL FCT - SETMANA 4

Excel·lents resultats dels jugadors del stage de competició de Tennismaster a la quarta setmana d'estiu del Circuit Juvenil d'Estiu de la Federació Catalana. Aquesta setmana totes les proves es disputaven al Club tennis Tipi Park- Top ten tennis. A la categoria benjamí femení, Andrea Herrera es va imposar a la final, aconseguint així el quart títol consecutiu de l'estiu. El jugador del Club tennis Lloret Pablo González va guanyar el quadre infantil masculí al imposar-se a la final a Francesc Rull del Club Tennis Canet 1971 per un ajustat 4/6 6/3 6/2. Pablo González també va arribar a la final del cadet masculí, la qual va perdre contra Toni Morales del Tennis d'Aro per un clar 6/0 6/2. Morales va guanyar a semis al jugador del Club tennis Lloret Oriol Lázaro.
Cal destacar també els resultats a la categoría aleví masculí d' Oriol López. López va perdre a semis contra el cap de sèrie número 1, Arnau Fabrega, en un partit en el qual es va haver de retirar per molèsties a l'esquena. L'Alexey Sulimov també va jugar les semifinals del quadre benjamí masculí on va perdre amb el cap de sèrie número 1 Eric Renart.

Moltes felicitats per aquests bons resultats!