> HISTÒRIC

27 MAR.
EL CT MALGRAT CAMPIÓ DEL CATALUNYA TERCERES ARGENT I NOU EQUIP D'OR

El primer equip del CT MALGRAT ha assolit el campionat Argent del terceres d'una forma brillant i èpica. En la final s'ha imposat per un emocionant 4 a 3 i així es proclama campió Argent i assoleix el segon ascens consecutiu, en aquest cas fins a la màxima categoria, Or. Us deixem la cronica de la històrica jornada:

L’equip masculí del CT MALGRAT ha guanyar aquest diumenge el Campionat de Catalunya per equips de 3a categoria Argent –Trofeu J.M. Bofill- en guanyar l’ Athletic Terrassa per 4 a 3.

L’equip format per Jordi Solé, Héctor Hormigo, Cristian Martínez, Adrià Lozano i David Massa va imposar-se a l’equip egarenc en una disputadíssima final en què els malgratencs van haver de remuntar el 2-3 amb què van finalitzar els individuals guanyant els dos punts de dobles.

En finalitzar els partits individuals, els visitants dominaven mercès les victòries sobre Solé (1/6 7/5 6/1), Hormigo (6/2 6/4) i David Massa (4/6 7/5 7/6) davant els punts guanyats per Cristian Martínez (6/0 6/2) i Adrià Lozano (4/6 6/4 6/0).

Així doncs, les parelles Solé/Lozano i Hormigo/Martínez havien de guanyar ambdós partits perquè la balança caigués de la banda de l’equip malgratenc. Amb el suspens d’una lesió de Lozano en el penúltim punt del partit –que feia palesa la duresa de l’eliminatòria agreujada per la calor dominant- el primer doble va guanyar-se per 6/2 7/5 aconseguint empatar la sèrie a 3 per a després aconseguir la victòria amb el triomf d’Hormigo/Martínez (7/6 6/2).

Al final, els jugadors del club malgratenc van poder assaborir el Campionat després d’una final començada a les nou del matí i finalitzada pels volts de les quatre de la tarda, aconseguint, a més,  l’ascens a la categoria d’or.

Enhorabona als campions.

LA PRÈVIA

L'equip ha assolit aquesta fita després d'imposar-se al CE Universitari per 5 a 2 aquest diumenge 27 de març. En els individuals l'equip del CT Malgrat ja guanyava per 3 a 2 i només li calia un dobles per guanyar l'eliminatòria, així s'ha imposat en els dos dobles i ha signat una gran semifinal. Ara jugarà la gran final el proper diumenge amb el rival que surti de la semifinal entre l'Athletic Terrassa i el CT Lleida i es jugarà a les pistes Malgratenques. En cas de ser campió assoliria l'ascens a Or directament, sino hauria de jugar la promoció.

L'equip l'ha format: JORDI SOLÉ, ADRIÀ LOZANO, DAVID MASSA, CRISTIAN MARTÍNEZ, HECTOR HORMIGO I MARC CAMPILLO

ENHORABONA CAMPIONS!!!

LA PRÈVIA

El primer equip del Club Tennis Malgrat es va imposar al CT Urgell per un ajustat 4 a 3 aquest passat diumenge. La victòria va tenir moments èpics ja que en els individuals l'Urgell dominava l'eliminatòria per 3 a 2. En uns emocionants i impecables dobles dels jugadors del Malgrat, l'equip va aconseguir guanyar-los els 2 assolint així les semifinals. Ara l'espera l'Universitari de Barcelona a les pistes del Malgrat, aquest proper diumenge 27 de març. Molta sort!

EQUIP: JORDI SOLE, ADRIÀ LOZANO, CRISTIAN MARTÍNEZ, HECTOR HORMIGO, DAVID MASSA I MARC CAMPILLO